Vår filosofi

Vår filosofi är mycket enkel: Vi kompromissar aldrig med kvalitet, vi anser att endast det bästa är gott nog när det gäller hälsan och vi kommer aldrig att sälja syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.


Vi kompromissar aldrig med kvalitet 

För oss på Pharmanovum är kvalitet det absolut viktigaste och vi totala kvalitetsfanatiker när det gäller hälsoprodukter i allmänhet och kosttillskott i synnerhet. Vi är helt enkelt totalt kompromisslösa när det gäller kvalitet och det finns för övrigt inte en enda produkt i vårt sortiment som vi inte skulle kunna tänka oss att använda själva. Hälsokost av låg kvalitet är billigt att tillverka och marginalerna är höga. Det har lett till att merparten av det hälsokostutbud du finner i många hälsokostbutiker, fysisk såväl som på internet, dessvärre består av produkter med ingredienser av sådan låg kvalitet att det finns risk att de gör mer skada än nytta.


Pharmanovum är exklusiv distributör av Innate Response i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Innate Response anses vara världens finaste ekologiska 100 % wholefood-kosttillskott. Innate Response producerar egna råvaror, dvs. frukter, bär, grönsaker och örter från ekologiska odlingar, de tillverkar själva alla kosttillskotten och har eget testlaboratorium. Det är färre än 1 % av kosttillskottsbolagen som kan säga att de gör allt detta. Innate Response har högsta kvalitet i alla led. När kosttillskotten sedan kommer till Sverige förvaras de i mörka lokaler där både luftfuktighet och temperatur kontrolleras dagligen. Vi tror att kvalitet aldrig blir omodernt och alltid lönar sig i längden.Endast det bästa är gott nog när det gäller hälsa

För oss är hälsa det viktigaste som finns och när det gäller hälsan är endast det bästa gott nog. Vi kommer aldrig att distribuera syntetiska isolerade vitaminer och mineraler även om marginalerna är höga, just för att vi inte tror att de är särskilt bra för hälsan. Det finns mängder av kosttillskott på marknaden av varierande kvalitet men det finns bara en Innate Response…läs nedanVision, mission och affärsidé

Vision
Vår vision är ett friskt och välmående samhälle där bra kost och högkvalitativa kosttillskott, som en del av en allmänt hälsosam livsstil,  hjälper människor att nå optimal hälsa och högsta potential. 


Mission
Vår mission är att hjälpa så mänga människor som möjligt att nå optimal hälsa och högsta potential. 


Verksamhetsidé
Vår verksamhetsidé är att tillhandahålla information och kunskap om bra kost, träning och hälsa i övrigt samt de bästa kosttillskotten som finns att få tag i.